Ons Gezin

Ons Gezin

dinsdag 10 april 2012

Pasen

Pffffffffffffff zo dat waren 6 dagen werken en alle dagen om 7.00 uur beginnen. Nu 1 Dagje vrij. Eindelijk even tijd om iets voor mezelf te doen en dat betekent heerlijk achter de laptop mails beantwoorden en blogs  lezen en een berichtje maken over Pasen in ons huis voor jullie, want daar ben ik  door al het werken niet aan toe gekomen.
Dit jaar heb ik voor turquoise gekozen. Ik hou er altijd wel van om te werken met een accentkleur, dit jaar is het me eindelijk gelukt om het rustig te houden, voorheen maakte ik het altijd te druk met te veel dingen in 1 kleur, maar aldoende leert men.

Maar ik begin met een foto van ons eigen kleine paashaasje.Deze week besefte ik weer hoe veel we van dit manneke houden.
Ik kreeg het bericht van een van mijn sportmaatjes Paula, dat haar kleinzoon van 10 maanden, na een zware hartoperatie is overleden. Dit greep mij zo aan. Ik ben de hele dag van slag geweest. Op zo'n moment besef je zo goed hoe groot hun verdriet moet zijn, dat is niet te beschrijven. Toen moest ik denken aan het prachtige gedicht wat ik op één van de blog's las, alleen weet ik helaas niet meer bij wie.

Lieve Paula, dit gedicht is voor jullie:

Als Tranen Een Trap Konden Bouwen & Herinneringen Een Brug.. Dan Klommen We Met Ze Allen Naar De Hemel En Brachten We hem Terug.
Dikke kus Anita
 


Twee weken geleden toen het nog wel mooi weer was, is het me gelukt om achter de hele buitenboel boven te schilderen. En nu het zo nat is ben ik erg blij dat ik toen heb doorgezet en het klusje af heb gemaakt. Dat geeft me nu zo'n tevreden gevoel. Wel jammer dat ik nu niet buiten kan klussen met al die regen. Ik heb dus maar iets anders leuks bedacht voor de avonden binnen voor de TV. Ik ben namelijk besmet met het haakvirus, zoals jullie waarschijnlijk wel op de foto's kunnen zien. Ik ben bezig met een prachtige gekleurde omslagdoek voor de zomer, foto's volgen nog als ik hem klaar heb.


Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.

Groetjes Anita

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat turqoise blijft altijd een mooie kleur, en dan zo op het stoere hout is het mooi.
Ja, het leven is niet altijd vanzelfsprekend. Geniet maar heel erg van het kleine manneke.
Ach, en de regen is wel ongezellig, maar voor de tuin en de landbouw is het wel even nodig.

Lieve groet,
Gerry

It's me zei

Heftig hoor kan me voorstellen dat je nergens anders aan denkt...sterkte liefs van mij...xxx..

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

wat een prachtig ventje zeg zie hem zitten hahahaha ....ja het leven is soms zo oneerlijk ......mooie woorden ... een prachtig paassfeertje hoor heerlijke rustig hou ik wel van geniet lekker van je avond fijne week lieve groet rosita

Eefies day zei

Wat een mooie woorden Anita, niet zonder betekenis...maar zo lief.
Dat kleine mannetje lijkt me zo dierbaar en zo lief..koester hem!!!!
Wat ben je druk geweest...verven, poncho, paasversiering, werken...nu even rust nemen.

♥Eefie

My Home Sweet Homemade zei

Mooi dat turquoise! Je vensterbank is trouwens ook erg leuk met dat stoere hout. En dan dat kleine paashaasje... hij is gewoon om op te vreten!@

Pierelantijntjes zei

Hoi Anitam
Wat een schattig paashaasje!!!!!
Leuke haaksels zie ik daar voorbijkomen! En dan die oude strijkplank......geweldig!

Het lijkt mij vreselijk een kind of kleinkind te moeten verliezen!
Kan goed begrijpen dat je zo van slag was van het bericht.

hele lieve groet van Ester

Anoniem zei

Wat een lief paashaasje heb je daar :-)
Vreselijk zo'n naar bericht, niet te bevatten als je zoiets moet mee maken.

Je decoraties zien er prachtig uit!

Groetjes,
Esther

Sfeer van Toen zei

Ik kan mij voorstellen dat je van slag bent geweest, zoiets maakt je stil en kwetsbaar en besef je wat je hebt en hoeveel je van iemand kan houden.

Lieve groet van Petra

Els zei

Wat een schatje! Heel heftig als je zulk slecht nieuws te horen krijgt! Als wij zoiets van nabij meemaken beseffen we ons altijd hoe goed we het hebben en dat we dit moeten koesteren. Het leven is veel te kostbaar...
Leuke paasdecoraties!
Fijn weekend
Liefs Els