Ons Gezin

Ons Gezin

dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag

Wat een heerlijke Koninginnedag hebben wij gehad. Van half twaalf tot half 1 hebben we voor de buis gezeten om te kijken of we onze Neef Daniel nog zagen op Tv. Hij woont in Veenendaal en mocht met de Scouting aan de route staan om de kado's van de Koningklijke Familie aan te nemen.  Eén kleine glimp hebben we van hem opgevangen heel in de verte. Gelukkig heeft mijn broer het ter plekke gefilmd en foto's gemaakt, hier volgd dus nog een gezellig dagje foto's/film kijken op. Tweede zoon Tim belde om ff bij te kletsen, die was gelukkig weer opgeknapt na een weekje ziek zijn. Felice zijn meisje werkt bij een bakker en moest de hele dag bij een kraampje staan op de markt, en daar ging hij even langs vandaag.
 Samen met oudste zoon Luc en schoondochter Peggy  en hun kleine Sem zijn we de hele middag aan het struinen geweest. Zalig in het zonnetje hebben we genoten van de "rommelmarkt" van 6 kramen hahah. Maar wel wat leuke spullen gescoord. Daarna naar de nieuwe Intratuin en om 6 uur stonden we paraat om te kijken naar het dansen van dochterlief Gina hier bij de Pettenflat, waar het altijd heel gezellig was. Ze baalde dat ze in oranje panty over haar armen en lijf moest en een oranje stukje stof op haar hoofd, dat is natuurlijk not done als je 13 jaar bent en de halve klas komt kijken. Ze was dus op z'n zachts gezegt niet blij. Ik plaats er dus maar geen foto's van, anders heb ik oorlog hier hahhahah. Onderweg kwamen we onze andere zoon Sven en zijn meisje Ingrid ook nog tegen, die stonden gezellig met vrienden tussen het feestgedruis. We wilden friet halen bij Koen de 1 na jongste van het stel hier, hij werkt in de plaatselijke snackbar, maar er stond een rij van 1 km voor de deur, we hadden dus niet zo'n zin om daar achter bij aan te sluiten. Thuisgekomen maakte we dus heerlijke zelfgebakken verse friet. Moe (lees versleten) maar voldaan ploften we om 21.00 uur op de bank. Vandaag gelukkig alleen maar een ochtendje gewerkt, zodat ik ff tijd heb om een berichtje te schrijven, en hier de was weg te werken, wat ik normaal op maandag doe, dat is namelijk mijn vaste vrije dag.


De huiskamer in Oranjesfeer


Brocant aanwinsten


Een prachtige oude rekstok voor in de bomen op de tuin.


Een flessenrek
Prachtige witte soepkommen van heel mooi dun porselein


De mannen rusten even uit onder de veranda bij de Intratuin
De meisjes shoppen nog even verder, met de knip op de portemonee :-))))

Fijne week allemaal
Groetjes Anita

5 opmerkingen:

Tanja zei

Leuk verhaal Anita, ik zie het zo helemaal voor me. En wat heb je een leuke spulletjes gekocht, ik zie Sem al slingeren aan de rekstok in de tuin.

Heerlijk heb je gehad en ach joh, dat moe en voldaan is achteraf een heerlijk gevoel om op terug te kijken.

Fijne avond
Liefs
Tanja

Anoniem zei

Leuk zo'n koninginndagverslag! Jullie hebben in elk geval genoten.
Nog wat leuke vondsten gedaan. De soepkommen zijn helemaal naar mijn hart! Geniet er van!

Lieve groet,
Gerry

It's me zei

Het was een heerlijke dag !!..mooi je spulletjes allemaal...liefs van mij....xxx..

Giancarlo zei

buona serata....ciao

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtige vondsten heb je gevonden die kopjes ook zo mooi ....heerlijk zo dagje en ja daar word je moe van he zo ook de mannen zie ik hhahaha ...wens je vast een fijn weekend lieve groet rosita