Ons Gezin

Ons Gezin

donderdag 7 juni 2012

Gehaakte Poef

He he, eindelijk weer even tijd voor een berichtje aan jullie. Het is niet niks als je aan een nieuwe Job begint,  mijn hoofd tolt. Nieuwe cliënten, collega's en ondertussen heb ik voor mijn gevoel alle hoeken en gaten in Gouda gezien samen met mijn onafscheidelijke Tommy. Maaaaaaaaaar het is heerlijk om weer de wijk in te gaan, lekker op mezelf naar iedereen toe om zorg te verlenen, en dat is wat ik wilde.
Ik heb tussendoor wel berichtjes gelezen, maar weinig gereageerd, omdat mijn hersens daar iets te "gemixed" voor waren :-))))) In de avond uurtjes hebben mijn handen echter wel gewerkt, en wel aan een gehaakte Poef (Patroon) in dezelfde kleuren als de stola die ik hier liet zien.

Toen wij begin Maart gezellig met de hele familie een weekeindje in een kasteeltje in België te Spa waren, bezochten wij daar een Brocantmarkt, waar ik een geweldige oude grijze koffer op de kop tikte, waar ik direct al een leuk plan mee had. Samen met de stola en de poef heeft hij een mooi plekje gekregen in onze vensterbank. Zo hebben we een heerlijk zomers uitzicht, ook als de zon niet schijnt.
De kwaliteit van mijn foto's is meestal niet zo goed, omdat ik ze met mijn IPhone maak. Misschien dat ik ooit nog eens een fotocursus ga volgen met een goede camera. Dromen moet je blijven houden toch. Ik denk dat jullie nu wel een idee krijgen, van wat mij bezig (Vrolijk) houd en wat mij weer energie geeft.

Ik wens iedereen een heel fijn weekeind toe

Liefs Anita


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie poef, Anita! Vrolijke kleuren. En staat prachtig zo bij elkaar in de vensterbank.
Geniet er van!

Lieve groet,
Gerry

Eefies day zei

Heerlijk dat je nieuwe baan je bevalt, goed om zo te genieten van je werk.
Maar je hebt wel doorgehaakt hoor, wat een kleuren...het staat geweldig leuk in je vensterbank en je koffer is ook een blikvanger!!!

Lieve groetjes,
♥Eefie

ida zei

Hoi Anita,wat lees ik nou woon jij ook in Gouda dat is ook toevallig ik ook !Leuk een nieuwe baan in de zorg lijkt mij best zwaar maar ook leuk .Wat een leuke poef en mooie kleurtjes is het een moeilijk patroon ?
Lieve gr...Ida

Anoniem zei

Die is mooi zeg! Lekker kleurig.
Voor mij is het heeeeel lang geleden dat ik gehaakt heb... weet niet eens of ik het nog kan, maar als ik dit zie zou ik het weleens willen proberen.