Ons Gezin

Ons Gezin

vrijdag 19 april 2013

De KeukenDit is mijn lievelingskast, in ons andere huis gebruikte ik hem op de slaapkamer. In ons nieuwe huis heb ik hem een prachtig plekje gegeven in de keuken als blikvanger. Op de vloer lagen ( hele lelijke) plavuizen, die je er niet zomaar even uitsloopt in een flat, dus hebben wij besloten om er zwart wit geblokt zeil overheen te leggen, om een landelijke uitstraling te creeeren. 

Onder de bovenkastjes heeft Luc onze oudste zoon hallogeen verlichting gemaakt, er was namelijk alleen een lichtpunt in het midden van de keuken op het plafond, als je veel in de keuken werkt moet je echter wel goed licht hebben om bij te werken. De oven heeft al meerdere keren zijn dienst bewezen en doet het prima.

Deze keuken zat er al in, en de rest hebben we zelf aangepast. We vonden het zonde om hem er uit te halen en veel geld uit te gaan geven aan een nieuwe. 

De ladenkast is een heerlijke plek om mee te decoreren. Zoals jullie weten werk ik erg graag met de seizoenen en hier is alles nog heerlijk met eieren en katjes in de paassfeer gebracht.

Dit ladenkastje boven de deur is een Familieerfstuk van onze (tante) Marja, die er helaas niet meer is. Mijn zus heeft hem jaren in haar keuken gehad en nu mogen wij er van genieten.

Ik wens jullie allen een heel fijn weekeind
Groetjes Anita

6 opmerkingen:

Mayflower zei

Wat een gezellige keuken Anita. De ladenkast vind ik echt prachtig en wat kan je daar veel in op bergen. Ook de geblokte vloer staat er zo mooi bij.
En wat een mooi erfstuk van je tante Marja, zo heb je een mooie herinnering aan haar.
De halogeen lampjes zijn een uitkomst onder de kastjes, zo heb je genoeg licht op je aanrecht. Ik had in mijn vorige keuken ook een chronisch tekort aan verlichting.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

It's me zei

Het ziet er allemaal gezellig uit hoor....leuk huis !! en hoe hoog woon je ???....oja ik zie een miele droger...welk type is dat ???....en maakt ie weinig lawaai....???...wij wonen ook in een appartement...en onze droger is bijna stuk.....vandaar...)))..fijn weekend Ria...xxx..!

Nancy B. zei

Mooie keuken hebben jullie. Daar kun je wel heerlijke gerechten in bereiden. Fijn weekend. Groetjes, Nancy

Alie zei

Prachtig allemaal bij je en gelijk heb je, iets wat goed is gewoon lekker laten staan.

Els zei

Ik kan me voorstellen dat dit je lievelingskast is, wat een plaatje!!

Fijn weekend
Liefs Els

jacqueline zei

Wat een prachtkast! kan me voorstellen dat dat een blikvanger is!Moet je niet wennen nu je op een flat woont? geen tuin meer....lijkt me best een overgang! Maar wat ziet het er gezellig uit!Fijn weekend! Jacqueline