Ons Gezin

Ons Gezin

dinsdag 7 februari 2012

Huis in Wintersfeer

Zondag ben ik naar de Curiosa en Brocant Fair geweest in de Veemarkthallen in Utrecht. Wat heb ik genoten van alle mooie oude spulletjes die er stonden. Ik heb mijn hart weer op kunnen halen. Tot mijn grote vreugde vond ik een prachtig bankje van oud hout, voor in de vensterbank, gekocht bij Linda van Brocant in de oude stal http://www.brocanteindeoudestal.nl/ Bij haar kocht ik ook een mooie draadmand voor al het fruit. Deze items en de koude buiten vroeg natuurlijk om een verandering in huis, wat ik overigens totaal geen straf vind hahhah. Mijn sneeuwasseccoires en oude schaatjes weer tevoorschijn gehaald en heerlijk aan het rommelen gegaan. Het eindresultaat ben ik helemaal blij mee.
Oeps kaarsjes vergeten aan te steken :-))))

Onze zelfgemaakte Salontafel gevuld met houtblokken van een Fruitboom van 100 jaar oud, die helaas dood was gegaan, maar bij ons een ere plekje kreeg.

Groetjes Anita
3 opmerkingen:

Petra zei

Hallo Anita, ik kom via via op jou blog en het ziet er gezellig uit bij je ik ga je dan ook gelijk maar volgen. Ik nodig je uit eens een kijkje op mijn blog te nemen.
Fijne dag, groetjes

Petra.

Het lijstje van brocante zei

Hallo Anita,
Mijn naam is Silvia en wil je welkom heten in blogland.
Zelf nog geen 2 maanden oud ,dus ook een nieuwkomer.
Vind het leuk om je te volgen!!!!
Groetjes Silvia

Monique zei

Wat gezellig en lekker basic. Ben zelf ook pas kort een blogster, kom ook eens bij mij kijken. Lieve groetjes
Monique